Forside  |  
 | 

CitatCitat

"Den største ødelægger af fred er abort; for hvis en mor kan dræbe sit eget barn, hvad kan så hindre mig i at dræbe dig og dig i at dræbe mig?"

Moder Teresa

Information om ...Information om ...

PresseklipPresseklip

Læs: Jeg fortryder!Læs: Jeg fortryder!

CitatCitat

"Den store tragedie er ikke de onde menneskers brutalitet, men de gode menneskers tavshed"

Martin Luther King

Besøg Abortbarnet.dkBesøg Abortbarnet.dk

LIV - læs det nye nummer!LIV - læs det nye nummer!

Kontakt Retten til Liv ...Kontakt Retten til Liv ...

Følg Retten til Liv:Følg Retten til Liv:

 

PRESSE 2012 - vælg måned i menuenPRESSE 2012 - vælg måned i menuen

Eks. fra august 2012Eks. fra august 2012

30.08.12: Til England for at få en sen abort
Dansk par rejste til England for at få abort. En scanning i uge 20 viste, at pige de ventede antageligt havde en knoglesygdom, der var genetisk betinget og kunne resultere i et liv i kørestol. Sygdommen kunne dog ikke endeligt diagnosticeres inden barnet nåede den danske aldersgrænse for abort i disse tilfælde. Parret tog derfor til England. 'Man føler, man har slået sit eget barn ihjel', siger parret til Ekstra Bladet.

 

Eks fra november 2012:Eks fra november 2012:

14.11.2012: Irland: Gravid kvindes død skaber igen debat om abort.
Salvita Halappanavar døde af blodforgiftning opstået efter en dødfødsel. I følge irske medier skulle dette, at lægerne ikke tidligt i forløbet ville udføre abort, være medvirkende til kvindens død. Venstrefløjspolitikere bruger anledningen til igen at advokere for en friere abortlov i Irland, hvor abort kun er tilladt ved fare for kvindens liv.
I en ananyse i Irish Independent advares abortforkæmpere imod at udnytte kvindens tragiske død i et politisk øjemed, og gør opmærksom på, at sundhedsstyrelsens retningslinjer allerede klart angiver, at en gravid kvinde skal have al nødvendig behandling. Sundhedsministeren har bedt om en undersøgelse af sagen.