Forside  |  
 | 

CitatCitat

"Kære lille du. Jeg savner dig hver dag, og det er en stor sorg for mig, at jeg valgte dig fra. Jeg ville sådan ønske, at du var her sammen med os, din familie. Det er som om, at der er noget, der er gået i stykker inden i mig, noget der har svært ved at hele ..." abortbarnet.dk (skriv til dit barn)

Information om ...Information om ...

PresseklipPresseklip

CitatCitat

"At slå et menneske ihjel er forkert, og en abort svarer til at slå et menneske ihjel, selvom mennesket kun er et foster". Enig, siger 18 % i ny dansk undersøgelse.

Besøg Abortbarnet.dkBesøg Abortbarnet.dk

Læs: Jeg fortryder!Læs: Jeg fortryder!

Kontakt Retten til Liv ...Kontakt Retten til Liv ...

Følg Retten til Liv:Følg Retten til Liv:

 

I dag har 40 børn mistet livet - i en abort!I dag har 40 børn mistet livet - i en abort!

Retten til Liv kæmper imod abort fordi:

  • Abort er overgreb på vore mindste medborgere.
  • Ingen har rettigheder, der vejer tungere end et andet menneskes liv - heller ikke det meget lille menneskes liv.
  • Vi har derimod alle en forpligtelse til at hjælpe, den har det svært - også den uønsket gravide!
  • Fri abort er overgreb på den gravide kvinde - hun er allerede mor. Hvordan kan man tilbyde hende at løse sine (og andres) problemer ved at slå sit barn ihjel?
  • Fri abort usynliggør de problemer, der er forbundet med at få et uventet barn - problemer på arbejdsmarkedet, problemer i forhold til den mand, der er far og i forhold til uddannelsesinstitutionerne. Hvis kvinden løser problemet ved at tage sit barns liv og lide i stilhed, opdager ingen andre, at noget måske skulle laves om.

Fra et ufødt barns dagbogFra et ufødt barns dagbog

13. januar
I dag begyndte jeg at leve. Far og mor ved det ikke endnu. Jeg er ikke større end et knappenålshoved. Alle mine fysiske og psykiske anlæg er allerede fastlagt. Jeg får fars blå øjne og mors krøller. Det er allerede bestemt, at jeg bliver en pige.
27. januar (14 dage)
Mine første blodceller og blodårer bliver til. Da mine forskellige organer endnu ikke er helt færdige, må min mor give mig næring og styrke gennem sit blod. Når jeg bliver født, har jeg endnu et stykke tid brug for hendes mælk.
2. februar (20 dage)
Mit hjerte er begyndt at slå. Så længe jeg lever, vil det uden et øjebliks hvile gøre sin tjeneste. Det er et stort mirakel.
10. februar (4 uger)
Mine arme og ben begynder at vokse, men der går endnu et stykke tid, før jeg kan begynde at bruge dem.
28. februar (6½ uge)
Først i dag fandt mor ud af, at hun bar mig under sit hjerte, da lægen fortalte hende det. Hvor må hun være blevet glad!
19. marts (9 uger)
Jeg er ved at få hår og øjenbryn. Tænk hvor glad mor bliver for sin lyshårede datter.
2. april (godt 11 uger)
Nu er mit hjerte helt udviklet. Der er nogle små børn, som bliver født med et sygt hjerte. Så gør de en masse for at redde deres liv gennem en operation. Gud ske lov at mit hjerte er rask – jeg bliver et sundt menneskebarn. Alle bliver glade.
6. april (12 uger)
I dag besluttede mor, at jeg skulle dø…