Forside  |  
 | 

CitatCitat

"Kære lille du. Jeg savner dig hver dag, og det er en stor sorg for mig, at jeg valgte dig fra. Jeg ville sådan ønske, at du var her sammen med os, din familie. Det er som om, at der er noget, der er gået i stykker inden i mig, noget der har svært ved at hele ..." abortbarnet.dk (skriv til dit barn)

Information om ...Information om ...

PresseklipPresseklip

CitatCitat

"At slå et menneske ihjel er forkert, og en abort svarer til at slå et menneske ihjel, selvom mennesket kun er et foster". Enig, siger 18 % i ny dansk undersøgelse.

Besøg Abortbarnet.dkBesøg Abortbarnet.dk

Læs: Jeg fortryder!Læs: Jeg fortryder!

Kontakt Retten til Liv ...Kontakt Retten til Liv ...

Følg Retten til Liv:Følg Retten til Liv:

 

UNDERVISNINGSMATERIALERUNDERVISNINGSMATERIALER

Abortavisen - nyt ungdomsmaterialeAbortavisen - nyt ungdomsmateriale

Mange skoleelever beskæftiger sig fra tid til anden med abortsagen, og det er vores håb, at abortavisen her kan være et inspirerende materiale ind i dette arbejde. Abortavisen er fuld af spændende artikler, tankevækkende historier, fakta om abortmetoder, relevante statistikker og billeder af ufødte børn. Alt sammen skal hjælpe unge til at sætte sig ind i, hvad abort er og på baggrund heraf inspirere dem til at kæmpe for livet – imod abort. Se dele af avisen her.
       
Vi sender meget gerne et eksemplar af avisen, men du er også velkommen til at bestille avisen til hele klasssen. Det koster kun portoen!

GÅ TIL BESTILLING

 

Fostermodelkasse + StudiehæfteFostermodelkasse + Studiehæfte

Studiehæfte

Sættet består dels af fem fostermodeller, som viser fosterets udvikling i livmoderen, og dels af et klassesæt af det illustrerede undervisningshæfte "Når Livet Begynder".
Målgruppe: 7. - 9. klasse

 

Studiehæftet "Når livet begynder" indeholder lettilgængelige tekster, der beskriver barnets udvikling fra undfangelsen og frem til fødslen og behandler problematikken omkring screening for handicap. Hæftet indeholder bl.a. interview med to handicappede piger - en med Downs syndrom og en med Turners syndrom. Et fint hæfte, som lægger op til en samtale om menneskeværd.

Første eksemplar er gratis, herefter koster hæftet 50 kr/10 stk.

GÅ TIL BESTILLING

 

Fostermodelkassen består af anatomiske modeller af fosteret i livmoderen i fem forskellige udviklingstrin.

 

Pris for modelkasse + klassesæt af studiehæfte:
Leje  200,-
Køb   900,- 

 

 

Skoleelever og studerende: Der er mulighed for at låne en modelkasse til projektopgave. Ring og hør nærmere.

GÅ TIL BESTILLING