Forside  |  
 | 

BeretningerBeretninger

CitatCitat

"Den største ødelægger af fred er abort; for hvis en mor kan dræbe sit eget barn, hvad kan så hindre mig i at dræbe dig og dig i at dræbe mig?"

Moder Teresa

 

Min historieMin historie

Læs her beretninger, fra mennesker, der har haft aborten tæt inde på livet. Besøg også Abortliniens brevkasse, og læs om kvinder, der står i valget abort eller barn.

Når voldtægten ender med et barnNår voldtægten ender med et barn

Kristina har oplevet mange svære ting i sit 32-årige liv, også fra dem der skulle have været der for hende. Oven i de mange svære ting kom så voldtægten for 3 år siden.

Kristinas historie.

16 år og gravid!16 år og gravid!

Freja Laursen var 16 år og havde en kæreste. En dag fandt hun ud af, at hun var gravid.  "Faktisk kom jeg så langt som til at skrive under hos lægen til abort...

Frejas historie.

Det er også mit barn! - en fars historieDet er også mit barn! - en fars historie

Historien om Capers mareridt i kampen for at beholde sit ufødte barn, om kampen mod systemet og om en nye erkendelse af, hvor problemet egentlig ligger.
Caspers historie.

Man skal nok finde en vej fremMan skal nok finde en vej frem

Er du ung, gravid og bange? Hvis man bare holder hovedet koldt og snakker med sine omgivelser, så skal man nok finde en vej fram, der er mega fed! Jeg har prøvet det ...

Helenas historie.

Blev presset af lægenBlev presset af lægen

Maria: "Jeg er utrolig vred på lægen, fordi hun ikke hjalp mig. Hun vidste, at jeg ikke ville slå mit barn ihjel, og alligevel pressede hun mig til at vælge abort. Har en læge virkelig lov til det?" Sådan spørger Maria, 16 år.

Marias historie.

Abort er uigenkaldeligtAbort er uigenkaldeligt

Malene fik en abort for 9 år siden - meget mod sin vilje. Hendes forældre og kæreste pressede hende, indtil hun sagde ja. Det føltes, som om hun skulle henrettes.

Malenes historie.  

Annas historie: Abort har konskvenserAnnas historie: Abort har konskvenser

Se interview med Anna, der fortæller om sine aborter, om kulde og ligeyldighed og om at komme til erkendelse af, hvad man har gjort.

Annas historie på YouTube.

Kaos blev til ønskebarnKaos blev til ønskebarn

Da Vickie i starten af juli fandt ud af, at hun var gravid, var hun sikker på, at hun ville have abort. Men sådan blev det ikke, og nu er hun og hendes kæreste blevet forældre til den smukkeste lille prinsesse. 

Vickies historie

Tag skyldfølelsen alvorligt Tag skyldfølelsen alvorligt

- og oplev ægte befrielse
Sådan lyder Birgitte Nielsens råd til kvinder, der sørger efter en abort, de har fortrudt. Og Birgitte ved, hvad hun taler om - hun har selv prøvet det!

Birgittes historie